JSK:s Judo

Judo, en modern japansk kampsport som JSK erbjuder, kombinerar snabba rörelser och hävstångsprinciper för att kasta motståndare, stärker både kropp och sinne. Instruktören Alexandar, med framgångsrik tävlingsbakgrund och erfarenhet som konditionstränare, betonar disciplin och nöje i träningen. JSK erbjuder Judo för barn 4-6 år, med fokus på koordination, självsäkerhet och disciplin, med möjlighet att prova på gratis två gånger.
JSK

VAD ÄR JUDO?

Judo är en kampsport som betonar användningen av snabba rörelser och hävstång för att kasta en motståndare. Judo tränar både kropp och sinne. Det är en modern japansk kampsport som är skapad ur flera olika jujutsustilar, sumobrottning samt västerländsk brottning. Dess tekniker är i allmänhet avsedda att vända en motståndares styrka till ens egen fördel snarare än att motsätta sig den direkt. Man kan besegra sin motståndare genom att kasta och/eller utföra en fasthållning, ett halslås eller ett armlås. Judo utövas nu främst som sport och blev en OS-gren redan 1964.

Judo passar alla oavsett ålder eller tidigare erfarenhet. Man får allsidig träning med fokus på självförsvar, kast, balans, styrka och mycket mera.

JSK

INSTRUKTÖREN ALEXANDAR

Alexander har tävlat i Judo i flera år och tränat på en av de mest framgånsrika klubbarna i f.d Jugoslavien – Klubb Rakovica i Beograd. Han tränade för dem i över 15 år och har tagit flertal medaljer för klubben.

Alexander har varit konditionstränare för flera atleter som tävlar på elitnivå inom Judo och brottning. Han har även tränat en av de mest framgångsrika Judo-atleterna från Serbien, nämligen Alexandar Kukolj

https://www.ijf.org/judoka/1220/results?results_rank_group=all

Våran Alex är även utbildad idrottslärare och har en stor passion för att lära ut till andra. Han lägger mycket fokus på grunderna och är väldigt noga med att man lär sig rätt från början.

” Disciplin ska det vara på träningen , men även skratt. Träning ska vara något man njuter av oavsett nivå ! ” Säger Alex

JSK Judo

TERMINSAVGIFTER

Hos oss på JSK betalar man sin avgift per termin. Oavsett när på terminen man startar är det full avgift som gäller – detta då våra instruktörer lägger precis lika mycket tid på allas utveckling, oavsett starttid. Man får alltid prova på 2 gånger gratis. Vi erbjuder ingen studentrabatt eller månadsbetalning. OBS – I dagsläget erbjuder vi bara Judo för en träningsgrupp ” 4- 6 år ”.

MINIJUDO
Medlemskap

1900:- / TERMIN

  • 4-6 år
  • Endast söndagar för denna grupp
  • Rolig och utvecklande träning
  • Mycket fokus på koordination
  • Ökad självsäkerhet & disciplin redan vid ung ålder
  • Syskonrabatt 20% på medlem 2 och upp

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå